Download all Joomla templates including quickstart (demo)only $24.99

Forum

Important - Hands Up!

- Please ask using the account with which you made the purchase or download of our products and in its respective category.
- If you bought our products in another market, ask your questions in that market, not here.

* ADD PRODUCT NAME IN START OF SUBJET

Joomstagram - Does not show anything even with easy jquery

  • R
  • RhyDev New Member
  • Topic Author 3 years 4 months ago #1
Hello there

I would really like to use this module but I can't get it to show anything unless the intro.

I tried different usernames, even the ID. Then I installed easy jquery but have no clue what i should configure.
It is really annoying that I can't use it as it seems one of the best modules out there for this purpose.

Would be really happy if you could help me to get it running.

let me know if you need something.


Thank you beforehand. :)
RhyDev

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • L
  • leoalv Moderator
  • 3 years 4 months ago #2
We can review your website, just leave the url of your site as confidential information in your next response. We will check what the problem is.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • R
  • RhyDev New Member
  • Topic Author 3 years 4 months ago #3
Hello there in the confidential thing is our link.
The place of the module is marked by its own intro: "Instagram feed"

This message contains confidential information


If you need anything else let me know.

Thank you beforehand :)
RhyDev

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • L
  • leoalv Moderator
  • 3 years 4 months ago #4
Your template is not loading jquery correctly or is loading differently than Joomla standards, so jquery is loading after Joomstagram.js. You can solve this with the easy Jquery plugin. There is a thread here in the forum that talks about it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • R
  • RhyDev New Member
  • Topic Author 3 years 4 months ago #5
I have actually installed easy jquery. But it does not seem to work.

I have activated it but did not change any other setting in it. should I?

Thank you for looking on my case :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • R
  • RhyDev New Member
  • Topic Author 3 years 4 months ago #6
I think I found the Problem.

If you install easy jquery via joomla web it will install a very old version of it.
Which won't work.

I will notify the Developer about this.

Now it seems to work perfectly!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • L
  • leoalv Moderator
  • 3 years 4 months ago #7
Console Says "Refused to load the script ' ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.8/jquery.min.js '"

Try load local jquery copy.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • R
  • RhyDev New Member
  • Topic Author 3 years 4 months ago #8
It seems to work now, altough i have now problems with the mobile navigation as well as the footer on mobile devices.

The navigation can't be opened and the footer does not show the text it should display.

This just happens on the page where easy jquery is activated. Any idea on this?

EDIT: Got the menue to work by disabling jquery UI fix. The footer still won't show up.
EDIT2: If I activate the container function under advanced, then the Text in my footer turns black. Just solved it by turning this off, won't investigate further.
EDIT3: The dev of the jquery plugin corrected the link!

I am happy now :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • L
  • leoalv Moderator
  • 3 years 4 months ago #9
From the chrome debugger I see that it works well on mobiles, I have not tested it from a real mobile.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • R
  • RhyDev New Member
  • Topic Author 3 years 4 months ago #10
Got the menue to work by disabling jquery UI fix. The footer still won't show up.
EDIT2: If I activate the container function under advanced, then the Text in my footer turns black. Just solved it by turning this off, won't investigate further.
EDIT3: The dev of the jquery plugin corrected the link!

So I am happy now :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • L
  • leoalv Moderator
  • 3 years 4 months ago #11
Welcome and Luck, keep safe.

Please Log in or Create an account to join the conversation.